Vilken bil kör du?

 Varför man gillar de saker man gillar är lite av ett mysterium, men smaken är - som vi alla vet - som baken: delad. Bara för att två personer kommer från samma land eller stad, eller båda heter Mattias Andersson så betyder det inte att båda älskar samma bil, en kanske är en 25-årig äventyrare med försmak för monsterjeepar medan en annan är en 40-årig fyrbarnsfar som tycker att Vovlo är det bästa valet.

Skoda - en bil för alla

En bil som är både bekväm, snygg och högst prisvärd är Skoda. Skoda är en relativt ny bil på den svenska marknaden men blev med sina prisvärda modeller Fabia och Octavia snabbt populära när de introducerades på den svenska marknaden under 1990-talet. Då hade det tjeckiska märket Skoda redan existerat i närapå 100 år, men nyligen blivit uppköpt av VW som gjorde Skoda till ett konkurrenskraftigt lågprisaternativ till VW. 

Idag rullar det många Skoda på våra vägar och det är en bil att ta med i urvalsprocessen när man ska köpa ny bil - nyny såväl som begagnad. Det är en god idé att se sig runt efter pålitliga Skoda återförsäljare.

Skoda återförsäljare i Ystad

Nere i skånska Ystad finns bilhandlare Michelsens Bil som är en Skoda återförsäljare med välförtjänt gott rykte. På Michelsens Bil hittar du både nya och begagnade Skoda, alla i gott skick och med generösa garantier. Oavsett du heter Mattias Andersson eller något helt annat så kan du alltid förvänta dig ett professionellt bemötande på Michelsens Bil i Ystad. Läs mer på michelsensbil.se.

Skoda är en bil man sällan blir besviken på.

4 maj 2016