När är det läge att byta fönster?`

Utöver det uppenbara att ett fönster är trasigt, när är det egentligen dags att satsa på ett fönsterbyte? Oftast kan ju fönstren se ut att vara bra, men ibland är de inte det. Upplever du kallras inne, eller att värmen dras ut snabbt, eller att det kostar massa pengar med värmen, så kan det vara hög tid att byta ut de gamla mot mer energisnåla fönster. Ofta kan du känna av om dina fönster läcker, bara genom att stå vid dem eller hålla handen nära dem.

Hitta bra fönster

Om du har bestämt dig för att byta ut dina gamla fönster mot nya, så är det ju bra att hitta fönster du gillar, som passar in huset du har samt har ett bra pris. Hos Fönsterfabriken i Trelleborg hittar du just det! Just att välja fönster som är energimärkta är ju en god idé. Sedan är det ju bra om de passar in i huset. Har du ett äldre hus, så är det inte snyggt med allt för moderna fönster.

Montera in dina nya fönster

När du har köpt passande fönster, så var det ju det där med att montera in dem. Du måste bestämma om du ska göra det på egen hand eller om du ska anlita en hantverkare att göra det åt dig. Det är ju en del jobb med att ta bort de gamla och sätta in de nya, så det kan vara skönt att anlita hjälp!

21 Jan 2022