Blir en annorlunda jul i år

Detta året blir inte julen som vanligt, inte för någon skulle jag tro. Oavsett om du jobbar på vecto.com, är arbetslös eller jobbar hemma, så är det ju så att pandemin, den ställer till det, för alla! Det är lite tråkigt att man inte kan fira jul, så som man alltid gjort, men samtidigt är det ju bra att lyssna på alla de rekommendationer som finns. Att se till att coronan kan försvinna, inte spridas. Så att vi nästa år kanske kan fira jul tillsammans med hela tjocka släkten igen.

Det blir jul oavsett

Jul, det blir det ju oavsett vad som händer i världen. Man får helt enkelt se till att göra det bästa av det. Om du har många släktingar som du vet sitter ensamma hemma, bjud in dem online vettja! Du kan koppla upp dig och dem, så att de får vara med även om det inte är fysiskt. Det är viktigt att inte glömma bort dem som är ensamma i jul.

Här blir det rätt så traditionellt med firandet, fast utan alla släktingar, då det bara blir vi i familjen. Men det kan bli nog så mysigt det ändå. Sedan blir det så klart ingen resa till fjällen heller, då man bör stanna hemma även från sådana saker. Dock hoppas jag på att denna covid-19 ska ta sitt pick och pack och försvinna så att vi nästa år kan leva mer som vanligt igen. 

8 Dec 2020