För alla lag som behöver extra pengar

Idag finns det många olika lagsporter att delta i och det är precis vad många barn gör. Det är fotboll, handboll, ishockey och så vidare. Det är bra att föreningar satsar på unga förmågor tycker jag, oavsett sport. Kanske det snart igen kommer en Mattias Andersson, som en stigande stjärna. Det som många lag brottas med dock, är att få in pengar. Det är ofta träningsläger, resor, matcher och annat som kostar pengar. Man kan inte begära hur mycket som helst heller av alla föräldrar. Som tur är så går det ju att tjäna pengar till laget. Det genom att sälja olika saker, som till exempel kakor!

Satsa på att få in pengar genom att sälja

Just att tjäna pengar till laget genom att sälja saker har genom tiderna visat sig vara en riktigt bra grej. Just kakor är populära att sälja, kanske just för att det är så många som köper dem. Det har gjort att det är inte bara olika lag som säljer, utan även skolklasser och andra typer av föreningar. Ätbara saker är nog det som går hem bäst hos folk, men det finns ju även andra sätt att tjäna pengar till laget.

Tjäna pengar på fler sätt

Andra sätt att tjäna pengar till laget på kan vara att ordna lotterier, basarer, loppisar, eller att man hyr ut sig som gräsklippare eller snöskottare. Det finns en mängd bra sätt att tjäna pengar på, det är bara att ha lite fantasi!

18 Feb 2018