Jobbar du på kontor?

Många av er Mattias där ute, ni kanske sitter och jobbar på kontor? Just när det kommer till att sitta på kontor, så är det viktigt att man känner att man har en bra arbetsyta. Idag finns det två varianter som är vanliga inom kontorsvärlden. Det är att alla anställda har varsitt kontorsrum, med dörr att stänga eller att de sitter flera i ett enda rum, som i ett kontorslandskap. Det sistnämnda har både fördelar och nackdelar. Det kan vara bra att ha kollegor nära, men ska man sitta i lugn och ro, i telefon eller liknande, så kan det bli jobbigt. Ett sätt att få lite privathet är att sätta upp bordsskärmar. Sätt bordsskärmen på skrivbordet och få som en slags avskärmning. 

Andra varianter av avskärmning

Det finns andra saker än bordsskärmar att använda sig av om man vill skärma av sig lite. Det finns sådana stora skärmar att sätta på golvet. Det gör att man kan skärma in hela sin arbetsplats på ett bra sätt. Sedan finns det en mängd andra alternativ med. Det är ju vad man får och inte får göra med för chefen. 

Andra viktiga saker på ett kontor

Jobbar man på kontor är det även viktigt att sitta bekvämt och ha ett bra skrivbord. Gärna ett som går att höja och sänka så att man får rätt arbetsställning. Sedan finns det även en massa bra ergonomiska hjälpmedel som inte är fel att satsa på. 

2 Mar 2019