Kontorsstädning i Stockholm

Att ha ett kontor som är välstädat och snyggt gör att det känns enklare och lättare att utföra sina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Att själv slippa att städa sitt kontor, oavsett storleken på den, gör att du får tid över till andra saker. Då är det bättre att anlita kontorsstädning i Stockholm, vilket du kan göra på städfirmastockholm.info. Städenergi utför din kontorsstädning på precis det sätt du vill ha det. De anpassar städningen och har sitt fokus på dig som sin kund. Äger du ett eget företag och sitter i ett kontorskomplex, så är det högst ovanligt att städa själv och att anlita en städfirma Stockholm är mycket vanligt.

Städenergi städar ditt kontor

Städenergi har sin bas i Stockholm och har städat åt andra sedan 2008. De har idag 35 personer som jobbar hos dem. Utöver att ägna sig åt kontorsstädning i Stockholm så erbjuder de även hemstädning, flyttstädning och mycket mer, åt både privatpersoner och företag.

Vad innebär en kontorsstädning?

Genom att anlita Städenergi för kontorsstädning en gång per dag eller en gång per vecka så garanteras du som kund att få ett kontor som alltid hålls städat och snyggt. Städföretaget följer beskrivningar och checklistor när de utför städningar och en kontorsstädning består av följande:

  • Alla golv och mattor blir dammsugna
  • Golven fuktmoppas
  • Alla fria ytor dammas
  • Fläckborttagning på speglar, lister och dörrar
  • Alla papperskorgar töms
  • Toaletter och handfat rengörs både in och utvändigt
  • Kök eller pentry rengörs och arbetsbänkar och diskbänkar blir avtorkade

Kontorsstädning – ett yrke för invandrare?

I en artikel på DN kan man läsa att det är mycket vanligt att invandrare som i sitt eget land har en hög examen här i Sverige får hålla sig till godo med jobb utanför deras kunskapsområde. Under 2008 vart det så många som 80% som arbetade som hotell – och kontorsstädare som var födda utomlands.

3 Mar 2015