Köpa sommardäck på nätet?

nordendack.se så hittar du ett av de allra största däcksortimenten! Här finns bra kvalitetsdäck, som dessutom inte kostar allt för mycket för dig att införskaffa. Att kunna köpa billiga sommardäck utan att oroa sig för att kvaliteten är sämre är väl skönt att kunna göra? Se då till att surfa in till Nordendäck.

Fördelar med sommardäck online?

När det gäller att köpa sommardäck till bilen så är att handla dem online det bästa du kan göra. Du har ett större sortiment att välja mellan och priserna är ofta mycket billigare. Att dessutom sitta hemma i lugn och ro och söka fram rätt sorts däck via smarta sökfunktioner med en kopp kaffe i handen är väl att föredra än att behöva åka iväg!

Nordendäck – Rätt val på vägen

Hos Nordendäck hittar du billiga däck, men med hög kvalitet. Utöver sommardäck erbjuder de även vinterdäck, dubbdäck, fälgar, kompletta hjul Dessutom får du:

  • Fri frakt från 2 däck
  • Öppet köp 30 dagar
  • Möjlighet till monteringsservice, tack vare deras samarbete med över 1000 partners
  • Smarta sökfunktioner för att hitta rätt sorts däck

Nordendäck har över 1000 partners som de samarbetar med. Av dem är det ungefär 600 som kan ta emot leveranser. För dig som kund innebär det att du kan få dina däck levererade till en av deras partners. Sedan får du dem monterade direkt på bilen. De utför både däckbyte och montering av fälgar.

Enklare blir det inte!

Det går snabbt och smidigt att beställa dina däck, du får bra däck till bra priser. Det är enkelt att hitta rätt sorts däck till just din bil och du kan få dem monterade. Enklare än så här kan det nog inte bli när det kommer till att handla sommardäck eller vinterdäck.

20 Jan 2015