OYEZ! – om du har håravfall

Har du håravfall? Börjar ditt så tidigare tjocka hår att tunnas ut och du tappar mer och mer hår? Då kan en räddning vara att skaffa dig en OYEZ. Detta är en hårdel, som du sätter på ditt huvud på enkelt sätt. Du kan styla, klippa och frisera det på vanligt sätt.

För vem är OYEZ ?

Alla som lider av håravfall eller är tunnhåriga kan använda en OYEZ!. På deras hemsida kan du läsa om Johan, som är grundaren av OYEZ. Han har själv använt OYEZ sedan 12 år tillbaka och han har varit tunnhårig sedan 18 års ålder.

OYEZ – en smart hårdel

Man använder riktigt människohår som tvättas och färgas för att passa just dig, när man skapar OYEZ!. Den är dessutom:

  • Praktisk
  • Verklighetstrogen
  • Lätt att beställa
  • Prisvärd

Varför tappar man hår?

Män som tappar hår är inte ovanligt. Det är såpass många som 70 % av den manliga befolkningen som någon gång under livet upplever någon form av att tappa hår. Orsakerna kan vara allt från ärftligt, medicinskt till mekaniskt eller kemiskt. Men du behöver inte lida av det, genom att skaffa dig en egen OYEZ.

Sex smarta tips

Allas.se hittar du sex smarta tips mot håravfall. Det är inte alls ovanligt att tappa hår, det drabbar både män och kvinnor. Ofta kan saker som hårfärgningar och stylingprodukter vara en stor bov i dramat. Det finns som sagt flera tips för att du ska kunna motverka håravfall. Om du är kvinna med långt hår, så sätt inte upp det när det är blött, för då kan svamp bildas, vilket kan leda till håravfall. Andra tips är att låta bli hårtorken och att använda så få stylingprodukter som möjligt. Se till att klipp håret regelbundet. Fortsätt läs på allas.se för mer tips!

20 Mar 2015