Städa efter schema

Städning, det är något alla gör och det är ju ett måste, om man vill ha ett hem som är rent och fräscht. Dock är det kanske inte alltid det roligaste att sysselsätta sig med. Det går i och för sig att lösa genom att anlita en städfirma. Då kan man få det städat varje vecka utan att lyfta ett finger själv. Dock är det en del som föredrar att städa själva, hur trist det än är. Ett tips jag har är att ha ett städschema. Om ni är flera i familjen så kan ni turas om att göra olika saker varje vecka, eller samma saker varje vecka beroende på vad ni föredrar.

Få hemmet skinande rent

För att det inte ska bli en massa att göra med hemmet på helgen med städning, så är det bra att ha ett veckoschema. Att göra olika saker varje dag i veckan. Det är inte fel att få helgen fri till att hitta på saker med familjen eller med vännerna. Sedan kan du så klart ta nån timme eller två på helgen att städa med, eftersom du inte har så mycket att städa om du städat lite varje dag under veckan. 

Se även till att under året göra en rejäl storstädning för att röja ut och verkligen få det rent och fint. Även då kan du så klart anlita en städfirma, eftersom de erbjuder den tjänsten med. Det kan vara god idé faktiskt. 

22 May 2020