Ut och rör på dig

löpare

Oavsett ålder, kön eller namn, så är det viktigt att röra på sig. Det är något alla vet, men inte alla har tiden, lusten eller orken. Grejen är att du behöver inte vara värsta elitidrottaren. Det viktiga är just att röra på dig, även om det är lite. Det kan vara en promenad om dagen om det är allt du klarar av. Sedan går det ju att bygga upp motionen och konditionen så att du orkar mer. När du tränar mer och mer kan du fundera på med att testa kosttillskott. Det finns ett bra från Fitline som passar olika personer. 

Hitta det som passar dig

Det finns en massa olika träningsformer att ägna sig åt. Det är viktigt att hitta det som passar dig. Något du orkar med att göra så väl som att det är kul att utföra. Är det trist och jobbigt att göra det så leder det ofta till att du lägger av helt. Så kolla upp vad du kan tänka dig att göra och testa sedan om det är något som passar just dig och ditt liv.

Tänk på vad du äter

Att äta bra är även det något man ska tänka på. Leva hälsosamt eller i alla fall hälsosammare. Det är ju inte så att du måste förbjuda allt. Det är ju så att ibland ska man unna sig lite av livets goda, men inte alltid. Så vardagarna kan du tänka lite mer på det och ägna dig åt mer dekadens under helgen. 

21 Oct 2019